Itthon is visszatér a Seherezádé sztárja

Vágólapra másolva!
Április 7-én, vasárnap 19:00-kor új országos televíziós premierrel, a Seherezádé sztárjainak főszereplésével készült Sebzett szív című török sorozattal jelentkezik az Izaura TV. Hétvégenként filmeket is műsorára tűz a csatorna.
Vágólapra másolva!

Az Izaura TV-re érkeznek a Seherezádé sztárjai: április 7-től minden vasárnap este látható a Sebzett szív című sorozat. Az országos televíziós premier egy szívbe markoló családi történetet mesél el – közölte a TV2 Csoport.

Áprilistól nem csak a Sebzett szív és a régi kedvencek miatt érdemes az Izaura TV-re kapcsolni, hiszen minden hétvégén a sorozatok mellett délutántól késő estig filmek is képernyőre kerülnek. Többek között látható lesz az Apja lánya Ben Affleck és Liv Tyler főszereplésével; A szerelem börtönében Julia Ormonddal és Tim Rothszal; majd egy hétvégén két Drew Barrymore-film is képernyőre kerül, A máris hiányzol és az Örökkön-örökké.

Jön még a Szívtiprók Sigourney Weaver és Jennifer Love Hewitt főszereplésével, és egy klasszikus, az Anna Karenina Sophie Marceau-val és Sean Beannel.