Megint szexuális zaklatással vádolják a sztárszakácsot

Fast Company Innovation Festival - Passion Play: How Jessica Alba And Mario Batali Created Multichannel Marvels GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - OCTOBER 25: Mario Batali attends Passion Play: How Jessica Alba and Mario Batali Created Multichannel Marvels during the Fast Company Innovation Festival at 92nd Street Y on October 25, 2017 in New York City. Craig Barritt/Getty Images for Fast Company/AFP
Vágólapra másolva!
Három zaklatási ügyben már lezárult a nyomozás az ismert tévés szakács, Mario Batali ellen, most ismét megvádolta egy nő.
Vágólapra másolva!

Mario Batalinak még a héten meg kell jelennie a bostoni bíróság előtt, egy nő azt állítja, hogy a séf 2017-ben az egyik éttermében erőszakoskodott vele: megfogdosta és megpróbálta megcsókolni, majd egy közeli hotelba akarta csábítani.

Batalit nem először vádolják hasonlóval, de év elején három ügyben is lezárult ellene a nyomozás: kettőt elévültnek ítélt a rendőrség, a harmadiknál pedig bizonyítékok hiányában ejtették a vádat.

Mario Batali Forrás: AFP/2017 Getty Images/Craig Barritt

Batali az ABC-n vezette a The Chew című főzőműsort, pár filmben és sorozatban is közreműködött, A fantasztikus Róka úr-ban a nyúlnak, a Simpson család egyik epizódjában pedig önmaga rajzolt változatának kölcsönözte a hangját. Több mint egy tucat szakácskönyvet írt, illetve társtulajdonosa a B&B Hospitality Groupnak, amely húsznál több éttermet üzemeltet szerte a világon.