Fontos döntést hozott az Ázsia Expressz forgatása után Hódi Pamela

Hódi Pamela / Instagram
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela összeköltözött szerelmével, a focista Tóth Bencével.
Vágólapra másolva!

„Amikor csak tudott, Bence mellettem volt, de jó ideje már arról beszéltünk, hogy össze kellene költöznünk, de csak nemrégiben döntöttünk. Áprilisban néhány hétre elutaztam az Ázsia Expressz forgatása miatt, s miután hazatértem, eldőlt, hogy Bence hozzánk költözik” – mesélte a modell a Blikknek.

Nem titkolja, eleinte tartott attól, hogy a focistáról kiderül, van olyan rigolyája, ami zavarja őt vagy az ötéves kislányát, Natit. „Szokták mondani, hogy lakva ismerszik meg az ember, és ez így igaz! Minden zökkenőmentes volt, nem volt feszültség, édesanyaként pedig a legfőbb szempont az volt, hogy a lányomnak jó lesz-e, ha itt él velünk egy férfi.”

„Szeretnénk majd közös gyermeket is, de majd a maga idejében. Amikor Nati született, nem tudtam kiélvezni a csecsemőkorszak minden pillanatát, így szeretnék majd minél több időt otthon tölteni a picivel. Most kiélvezzük, hogy Nati cseperedik, és mi is több időt tölthetünk kettesben Bencével. Ráadásul szerintem a családalapítást előzze meg a lánykérés és az esküvő!” – árulta el.