Szorcsik Viki üzent azoknak, akik a meztelen fotói miatt bírálják

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
A színésznő sokat tesz azért, hogy a legjobb formáját hozza 40 felett is, az eredményt pedig szívesen mutatja meg közösségi oldalain. Legutóbbi, meztelen fotója alatt kapott hideget-meleget, most üzent az irigyeinek.
Vágólapra másolva!

„Ez a fotó nem most készült, hanem tavaly, de kiraktam, mert eluntam a hideget” – mondta Szorcsik Viki a Borsnak, mikor legutóbbi, teljesen pucér fotójáról kérdezték.

A kép alatt csak úgy záporoztak a kommentek, de a sok dicsérő üzenet közt kapott jó pár beszólást, kritikát is. „Mit kezdjek az irigységgel? Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Senki se higgye, hogy az én életemnek nincsenek árnyoldalai. Néha küszködöm, vannak problémáim, de az élet napos oldalát nézem, igyekszem pozitív világot teremteni magam köré. Ha irigyek, az ő bajuk! Akinek savanyú a szőlő, az ne nézegesse az oldalamat” – üzente.

„Világéletemben sportoltam, sportolok most is. Nem vagyok tohonya, szeretek mozogni. Vigyázok magamra, próbálok helyesen étkezni. Valóban nem adják ingyen, mindig is meg kellett dolgoznom ezért a testért, ez nem genetika. És ahogy telik az idő, egyre többet kell dolgozni rajta!” – tette hozzá.