Exatlon: négy nap alatt a negyedik hatalmas pofont kapták a Bajnokok

Vágólapra másolva!
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni: megint 10-3-ra kalapálta el a három Kihívó a hét Bajnokot.
Vágólapra másolva!
Forrás: TV2

A Bajnokoknak megint nem ment, a Kihívók sorra nyerték a futamokat a március 28-i adásnapon is. Mivel a pazar formában lévő, megállíthatatlannak tűnő kékeknek a héten volt már két 10-4-es győzelmük és egy 10-3-as diadaluk, az lett volna a minimum, hogy a pirosak rettentően összeszedik magukat, és legalább a legfontosabb versenynapon felülmúlják riválisaikat.

Forrás: TV2

Nem Gelencsér Timin múlott, ő kétszer futott, kétszer nyert, de a társai teljesen indiszponáltak napok óta: meg is érdemlik, hogy onnan menjen haza versenyzők. A probléma csak annyi, hogy a szabályok értelmében nőnek kell lennie a kiesőnek, pedig ők még talán több pontot termelnek a sorozatos vereségek mellett is, mint a bajnok férfiak, akik egy kezükön meg tudják számolni, hány pontot kapirgáltak össze négy nap alatt.

Forrás: tv2

Végül Mischinger Péter behúzta a végét, megmentette a kék lányokat a kieséstől, 10-3-ra diadalmaskodtak (volt előnyük is, persze, de ezért megküzdöttek a szerdai adásban). Ezzel, ha jól számoljuk, négy nap alatt csináltak egy 40-14-es szériát, úgy, hogy hárman voltak hét ellen. Ez megalázó különbség: ha csak 1-2 pont a különbség rendre, akkor senki nem szól semmit, de így nyomasztó volt a fáradtan versenyző Kihívók fölénye a kipihent Bajnok ellen.

Forrás: TV2

Livi biztos párbajozik, Patriknak kell ellenfelet választania neki. Dombi Rudolf megint nem ment egy futamot sem: így nem tud megsérülni, de teljesen elszokik a pályákról, elveszíti a rutint.

Innen megtudhatja, hány nap van még hátra.