Hugh Grant, Bujtor István és Leonardo DiCaprio a hétvégi filmes kínálatban

A Pogány Madonna
Vágólapra másolva!
Igazi családi kikapcsolódást kínál a TV2 Csoport, hiszen a négynapos ünnepi hétvégén minden korosztálynak elhozza a legjobb vígjátékokat, a legpörgősebb akciókat, vagy éppen az örök klasszikusokat - közölte a TV2.
Vágólapra másolva!

A TV2 nagypénteken műsorra tűzi a Ben Hur 2016-ban készült új feldolgozását, Jack Huston és Morgan Freeman főszereplésével. Szombaton az ABBA-rajongók is örülhetnek, hiszen érkezik a Mamma Mia! című musical, ezt követően a Jojo Moyes regénye alapján készült Mielőtt megismertelek című filmet mutatja be a csatorna.

Mamma Mia

Vasárnap este 18.55-től Az igazi kaland Mat Damonnal és Scarlett Johanssonnal kínál tökéletes családi kikapcsolódást, majd a Gyilkos páros című akcióvígjáték országos tévépremierrel debütál 21.35-től. Vasárnap késő este a TV2 különleges tévépremierrel készül: az Oscar-díjra jelölt magyar filmet, a Testről és lélekről című drámát tűzi képernyőre. Enyedi Ildikó rendezése korábban elnyerte a berlini Arany Medvét, míg a film főszereplője, Borbély Alexandra a legjobb európai színésznő díját kapta meg alakításáért.

Testről és lélekről (Borbély Alexandra) Forrás: Mozinet

Az Exatlon Hungary több hónap után a végjátékához érkezik. A pénteki döntőben eldől, hogy a TOP 4 versenyző közül ki a legjobb férfi és női játékos, míg húsvéthétfőn a szuperdötőben kiderül, ki nyeri meg a 20 millió forintot és az Exatlon Hungary bajnoki címét. Ezt követően jön az Oscar-díjas Martin Scorsese népszerű önéletrajzi drámája, A Wall Street farkasa, Leonardo DiCaprio főszereplésével.

A Super TV2 műsora

A hosszú hétvége alatt népszerű vígjátékok és romantikus mozik közül választhatnak a nézők. Nagypénteken sokak kedvencével indul az ünnep: az Igazából szerelem Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth és még számos népszerű sztár főszereplésével vicces pillanatokat és megható történeteket is tartogat.

Hugh Grant Forrás: AFP/David Mcnew

Szombaton a Százkarátos szerelemben Pierce Brosnan és Emma Thompson egy zsémbes, elvált házaspárt alakít, akikről mindenki azt gondolja a környezetükben, hogy egyszer újra egymásra találnak. Hétfőn a Hölgyválaszban John Clark (Richard Gere) a sok éve házasságban élő családapa egyik nap úgy dönt, hogy beiratkozik egy tánciskolába, ahol megismerkedik Paulinával (Jennifer Lopez), a szenvedélyes táncoktatóval, aki azonnal elvarázsolja.

Hétfőn kerül képernyőre Az Ördög Pradát visel, amely Meryl Streep főszereplésével mára igazi kultfilm lett. A vígjátékok szerelmesei a húsvéti ünnepek alatt többek között az Exférj újratöltve, a Sejtcserés támadás és a Rossz szomszédság című filmek közül is választhatnak. Emellett a fiatalabb korosztályra is gondolt a csatorna: ők a Jumanji, A csizmás kandúr és a Vuk című filmeket élvezhetik.

A MOZI+ műsora

Érkezik az Amerikába jöttem Eddie Murphyvel, a Női szervek a határozott és kemény Sandra Bullockkal és Melissa McCarthyval, a Halálos iramban 7, a Feledés Morgan Freemannel és Tom Cruise-zal, valamint a Nagyfiúk 2. része. A vígjátékok és az akciófilmek mellett a romantika kedvelői sem maradnak szórakozás nélkül - hétfő este 21:00-tól Bridget Jones kalandjaival zárul az ünnep: jön a Bridget Jones babát vár.

A Moziverzum műsora

Olyan külföldi és magyar kedvencek közül válogathatnak a nézők, mint a Shrek 2-3-4. része, Mr. Popper pingvinjei, érkezik a Női vonalak című film Walter Matthau, Diane Keaton, Meg Ryan és Lisa Kudrow főszereplésével, A nagy nap Robert De Niróval, és már péntektől elkezdődnek a Piedone-filmek is, amelyekből vasárnapig négy részt láthat majd a közönség. A hazai filmek közül pedig a Swing című zenés mozi színesíti majd a kínálatot. A számtalan romantikus, családi és vígjáték között, a misztikum és a krimik szerelmeseinek is kedvez a Moziverzum - húsvéthétfőn 21:00-tól a Szemfényvesztők című filmmel.

A Prime műsora

Olyan klasszikusokkal kedveskedik majd, mint a Top Gun, A pogány madonna, vagy a Grease, de a nevetőizmokat sem kíméli majd a csatorna, olyan romantikus vígjátékok széles kínálatával, mint a Csajok háborúja, Barátság extrákkal, Túl jó nő a csajom, 27 idegen igen.

A Pogány Madonna Forrás: Origo

A minőségi tartalmak azonban az ünnepek után is tökéletes kikapcsolódást kínálnak: szerdánként 23 órától A rezidens II. évada, május 15-től szerdánként a NCIS LA X. évada, míg május 02-től, csütörtökönként 23 órától a 911-LA II. évada jelentkezik országos premierrészekkel.