Huszti Kata remek versenyzéssel nyert, nem is került rossz helyre a pénz.

„Nem gondoltam volna, hogy egy teljesen szürke, hétköznapi ember is képes nyerni Bajnokok, más stílusú emberek ellen... És nem gondoltam volna, hogy sikerül legyőzni Patrikot... Péter volt az, aki a döntő pillanatban is végig futott velem a pályán. Önzetlenül tette mindezt, és nagyon nagy segítség volt" – mesélte az Exatlon győztese röviddel a döntő után.

tv2

„Nagyon sok tervünk van a párommal. Szeretnénk családot alapítani, ehhez kell a lakást átalakítani. Szeretnénk összeházasodni, és édesanyámat elvinném egy tengerpartra. Hátrányos helyzetű gyerekekkel is szeretnék foglalkozni" – vázolta terveit.

Sok tévéző méltatlankodott, mert őt egyszer kiejtették, de visszatérhetett. A többi versenyző nem kapott ilyen előnyt, ez igaz, de Kata visszajött, heroikusan küzdött, szanaszét verte a piros csapatot sok alkalommal, azaz bizonyította, hogy tényleg van második esély, és aki él ezzel, sokra viheti. „A sportban soha nincs újabb esély, de itt volt, és nekem lett a legjobb statisztikám a Kihívók közül" – reagált ezekre a felvetésekre. Itt megnézheti az elmúlt hónapok legjobb képeit.