13 éve nyerte meg Rúzsa Magdi a Megasztárt, erre emlékezett

Rúzsa Magdi Tusványos
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi 2005-ben jelentkezett a TV2 tehetségkutató műsorába, a Megasztár harmadik szériájába, amit 2006-ban meg is nyert - erre emlékezett.
Vágólapra másolva!

"Tizenhárom évvel ezelőtt, ezen a napon megnyílt előttem egy új világ. Esélyt kaptam egy szebb és jobb életre. Bár tele volt az út nehézségekkel és megpróbáltatásokkal is, de szebb volt, mint reméltem.

Annyi mindent megvalósíthattam, amiről álmodtam, Istennek hála! Tanultam, adtam és kaptam, és ami a legfontosabb, megtaláltam magamat, az utamat, a közönségemet és a hangomat" - kezdte a bejegyzést.

Fotó: Beliczay László

"Emlékszem, mi motoszkált a fejemben tizenhárom éve. Tele voltam reménnyel, és nem féltem semmitől. Azon a napon szerencsét hoztak nekem a csillagok. Ma valahogy pont ezekkel az érzésekkel és vágyakkal állok a nap alatt. Úgy érzem, ma is megnyílt egy kapu. Adja az Isten, hogy most is jót hozzon az élet. Kíváncsian várom, és tárt karokkal fogadom. Ha kérhetek, ma is azt kérem, hogy

és mindig legyen dal, amit odaadhatok, hogy tudjak szeretni és szeretve legyek, és hogy legyenek körülöttem angyalok az úton. Köszönöm, hogy még mindig velem vagytok" - írta az oldalán.