A 2019-es Magyarország Szépe nagy kérdése volt, ki követheti a korábbi győzteseket, például Gelencsér Tímeát vagy Kulcsár Edinát, akik komoly karriert futottak be a médiában. A mezőny lassan fogyott, kettesével estek ki a lányok, miközben fellépett Király Linda, Wolf Kati, Király Viktor, Kállay-Saunders András, Oláh Gergő. A közönségdíjas lány nem jutott be a zsűri által megszavazott legjobb öt közé. Aki Thaiföldre utazik idén, hogy Magyarországot képviselje, és Miss World Hungary lett idén: Nagypál Krisztina!

Június 13-án mutatták be a szervezők a top 20-as mezőnyt a sajtónak és a közönségnek, a mezőny később 16-ra szűkült. A lányok felkészítő táborba vonultak, luxuskörülmények közé, hogy csak a nagy estére összpontosítsanak. Alversenyek színesítették az edzésekkel, próbákkal, fotózásokkal, médiában való megjelenésekkel teli hétköznapokat. Magosi Viktória nyerte a Miss Talent címet szép énekével, de Csonka Rebeka is szalagot nyert, ő lett Miss Beauty Face a Magyarország Szépe 2019 táborában. A Miss Bikini alversenyen első helyen Nagypál Krisztina végzett, aki 2016-ban már nyert egy Miss Balatont.

A lányok a Duna TV délelőtti műsorában

A 2019-es Magyarország Szépe nagy kérdése volt, kik követhetik a korábbi győzteseket, például Gelencsér Tímeát vagy Kulcsár Edinát. Mindkettő rendszeres szereplő a médiában, tévéműsorokban látható, hatalmas rajongótábort épített. Kulcsár lett Miss World Europe 2015-ben, nem mellesleg a második legszebb lány volt a Miss Worldön. Gelencsér Tímeát 186 ezren követik az Instagramon, Kulcsár Edinát 444 ezren, ami egészen kimagasló. Róluk itt írtunk hosszabban.

Így indult az este

Zenés-táncos show-val kezdődött a műsor, a Fricska, Oláh Gergő és a Roma Soul nyitotta az estét, majd jöttek a műsorvezetők, Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd. A lányok sorra felvonultak, majd állást mutattak: Nagypál Krisztina volt a második háromnegyed nyolckor, Lakatos Lilla vezetett. Ők a közönségdíj nagy esélyesei lettek tehát.

Fotó: Csudai Sándor - Origo
Forrás: missworldhungary
Képgalériáért klikk a fotóra!Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nyeremények, szponzorok és a zsűri ismertetése után hosszabban mutatta be a Duna TV műsora a 16 döntős lányt, mindenki elmondta, honnan jött, mivel foglalkozik, majd ejtettek pár szót a családjukról, a hobbijukról, a céljaikról. Az első nyolc versenyző után Freddie bejelentette, hogy a közönség szavazása alapján már Csonka Rebeka vezet a legszebb mosoly kategóriában. Az Origo szavazásán este nyolckor Nagypál Krisztina vezetett, Gaál Tímea, Kövesi Zsuzsanna és Ollári Barbara előtt.

Képgalériáért klikk a fotóra!Fotó: Csudai Sándor - Origo

A bikinis felvonulás és egy újabb zenés produkció után két versenyző már ki is esett, biztos rosszul esett nekik, hogy csak fél óra jutott nekik a reflektorfényből, de rendesen, mosolyogva vonultak el. Kállay-Saunders András után Király Viktor volt a színen, majd állást mutattak: Lakatos Lilla vezetett épp a közönségszavazáson, akárcsak a műsor elején.

Képgalériáért klikk a fotóra!Fotó: Csudai Sándor - Origo

Közös produkció és újabb felvonulás következett, változatos ruhakreációkban, eztán a zsűritagok mondták el, mit keresnek egy nőben, mitől lesz egyéni – és esélyes – egy versenyző. Nem volt megállás, ketten újfent kiestek, mint mondták, szerintük a személyiségük fejlődött, és nem csalódtak különösebben. „Megy tovább az élet" – kommentálta egyikük a zsűri döntését.

Szűkült a mezőny

Wolf Kati énekelt, a lányok népies viseletben is megmutatták magukat, majd a közönségszavazást mutatták: Nagypál Krisztina állt az második helyen, és továbbra is Lakatos Lilla vezetett. A tévézőknek tehát ő tetszett leginkább egy órával a finálé előtt:

Lakatos Lilla

Újfent elbúcsúzott két lány, majd kisfilmen visszanézhettek jeleneteket az elmúlt hetekből, amikor különféle jótékonysági akciókat szerveztek. A Miss Charity versenyt Gaál Tímea nyerte pár nappal a finálé előtt. „Leírhatatlan volt a boldogságom" – mondta könnyes szemmel a kamerába.

A már több generációt szórakoztatott páros, Balázs Klári és Korda György érkezett a színpadra, miközben a versenyzők félhosszú ruhában mutatták meg magukat. A táncdalénekesek két dalt is előadtak, és bár Korda betegségéről cikkeztek nemrég a lapok, láthatóan jól van.

Ezzel nagyjából a végjátékba is fordult a show, nem volt vége, lapozzon a 2. oldalra!