A rendőrség is nyomoz, volt barátnője úgy megütötte az énekest

102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango - Arrivals GettyImageRank1 CONCERT People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH SMILING USA STADIUM California One Person MUSIC ARRIVAL Photography Carson - California Aaron Carter Arts Culture and Entertainment
CARSON, CA - MAY 13: Aaron Carter arrives at the 102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango at StubHub Center on May 13, 2017 in Carson, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Aaron Carter a sérült arcát mutogatta a rendőröknek, akik most családon belüli erőszak gyanújával nyomoznak.
Vágólapra másolva!

Nick Carter öccse, a Dancing with the Stars mellett pár vendégszerepben is látott Aaron Carter családon belüli erőszak áldozata lehetett, azt állítja, hogy a volt barátnője, Lina Valentina megütötte.

Az eset napokkal azelőtt történt, hogy az énekes bejelentette a szakításukat, vagyis akkor már szakítófélben voltak, a nő pedig úgy hitte, Carter egy másik nőbe szerelmes – ezért ütötte meg, legalábbis a férfi elmondása szerint.

Aaron Carter Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Carterhez egyébként egy másik ügy miatt mentek ki a rendőrök, akkor kérdeztek rá, hogy jóban van-e az exével, mire az énekes mutatott egy fotót a sérüléséről – innen indult a nyomozás, a TMZ oldalán ön is eldöntheti a kép alapján, hogy jogosan-e.