Megszólalt a tévésztár, miután infarktusgyanúval kórházba került

The Vettys Presidential Inaugural Ball GettyImageRank1 HUNTING Abundance VERTICAL USA DOG Washington DC Chapman Photography Evening Ball Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Duane Inaugural Ball Presidential Inauguration Hay-Adams Hotel Be
WASHINGTON, DC - JANUARY 20: Duane 'Dog the Bounty Hunter" Chapman (L) and Beth Chapman attend the Vettys Presidential Inaugural Ball at Hay-Adams Hotel on January 20, 2017 in Washington, DC. Teresa Kroeger/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Duane Dog Chapman nyilatkozott az állapotáról, miután a napokban infarktus gyanújával szállították kórházba.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, infarktusgyanúval kórházba került a Dog, a fejvadász címszereplője, Duane Dog Chapman, de úgy tűnik, inkább lelki bajai vannak, fizikailag már jobban van.

A realitysztár felesége, Beth Chapman alig három hónapja halt meg 51 évesen, rákban, a férfi pedig úgy érzi, konkrétan összetört a szíve, amiatt lehetett rosszul – mondta egy coloradói helyi tévének, a Fox31-nak.

Duane és Beth Chapman 2017-ben Forrás: AFP/2017 Getty Images/Teresa Kroeger

"Valószínűleg pszichés volt az egész. Nem tudom, gondolom, így történik ez... Nehéz dolgokon megyek keresztül, lényegében összetört a szívem. De természetesen meg fog gyógyulni idővel" – nyilatkozta.

A 66 éves Chapmant az után szállították kórházba, hogy erős fájdalmat érzett a mellkasában, és nem kapott levegőt, azt mondta, úgy érezte magát, mintha több kilométert futott volna, pedig nem csinált épp semmi megerőltetőt.