A gyereket elvitte, tartásdíjat követel L. L. Junior

2019.10.03. 10:05

Nem lesz béke egyhamar a zenész családjában. A muzsikus cáfol.

A tragikus gyerekhalál nem hozta közelebb a két szülőt, sőt, egyre távolabb kerültek egymástól. Dávid halála óta a másik közös gyerek, Laci, L. L. Juniornál él, és hosszú perre számíthatnak.

L.L. JuniorForrás: L.L. Junior / Instagram

„Lesi Lászlónak továbbra is szándéka elvenni az édesanyától Lacikát, és a napokban az erről szóló keresetlevelet is megkaptuk, amiben az édesapa kizárólagos szülői felügyeletért folyamodik" - mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász.

Az énekes ugyanis nemcsak a fiát szeretné, hanem pénzt is követel a gyászoló édesanyától. „A gyermeken túl Junior többek között tartásdíjat is követel ügyfelemtől. Nonszensznek tartom, hogy egy napi nyolc-tíz órás, kétkezi munkából élő édesanyától akar tartásdíjat követelni egy sikeres előadóművész. Természetesen a keresetéhez mérten megfelelő súlyú ellenkérelemmel készülünk!" – szögezte le az édesanya ügyvédje.

L.L. Junior az Instagramján már cáfolta is a róla szóló újabb híreket, azt állítja, hogy ő nem vár pénzt volt párjától, Hopp Csillától. Erről itt olvashat.

Az előzményekről a cikk alatt olvashat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK