Hullámvölgybe került Lagzi Lajcsi házassága

2019.10.09. 11:18

Galambos Lajos a bíróság folyosóján és a börtönhónapok után is készségesen nyilatkozott, mesélt, válaszolt a média kérdéseire, ami a feleségének egyáltalán nem tetszett.

2017-ben az ügyészség 2–12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabását indítványozta Galambos Lajossal szemben. Szakértői becslések alapján a zenész 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el. Legutóbb azt mondta, hogy ha minden kötél szakad, egy felfüggesztett börtönnel kiegyezne. 

Most házasságáról mesélt. "Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta" - mesélte a zenész a Borsnak.

Forrás: TV2

"Ő is erős személyiség, én is az vagyok, és ebbe nem is hagyok beleszólást. Vannak dolgok, amik nem képezik a megbeszélés tárgyát. Ez például ilyen. A mindennapjainkon rontanak ezek a csaták, de nemcsak Bogi van ezen az álláspontom, hanem más hozzátartozóm is. Szerintük teljes mértékben el kellene határolódnom a szerepléstől, de könyörgöm, közszereplő vagyok. Hogy nézne az ki, ha elmenekülnék? Azzal szerintem inkább azt sugallnám, hogy vaj van a fülem mögött. Ami nincs. És különben is. Ha nem adsz enni a farkasnak, akkor rabol magának" - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK