Csűrös Karola bármiben számíthat Pásztor Erzsire

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész
Vágólapra másolva!
A Szomszédok színésznői évtizedek óta jóban vannak, a sorozat Janka nénije igyekszik mindenben támogatni a sorozat Etusát, akinek a közelmúltban eltört a térde.
Vágólapra másolva!

Folyamatosan szemmel tartja Csűrös Karolát a 83 éves Pásztor Erzsi. A Szomszédok sztárjainak barátsága több mint hat évtizedre nyúlik vissza, a Színház- és Filmművészeti Egyetemig, ahol együtt végeztek 1959-ben.

"Jóban vagyunk, nem járunk sűrűn össze, sajnos az időnk sem engedi, most Karola nincs is olyan állapotban. Egy ideje nem volt már jó a lába, de most nemrégiben a térde is eltört. Személyesen kétszer találkoztunk a férje temetése óta" - mesélte a Borsnak Pásztor Erzsi, aki a ritkás találkozások ellenére is szemmel tartja barátnőjét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Rengeteget beszélünk telefonon, sztorizgatunk egymással. Ádám halála óta egyedül maradt, nincs gyermeke, a rokonai és barátai persze figyelnek rá, de Tóth Enikővel mi ott állunk mellette, bármikor fordulhat hozzánk, és fordul is. Most is valami programot akarunk neki szervezni, hogy erőre kapjon" - tette hozzá a színésznő.