Aláírták a gyermekelhelyezési megállapodást L.L. Juniorék

L.L. Junior sírva videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére
Vágólapra másolva!
Az énekes a közösségi oldalán tette közzé a közleményt, miszerint sikerült megállapodnia volt párjával Lacika sorsáról.
Vágólapra másolva!

"Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét, és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika.

A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról. Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!" - kezdte a bejegyzést az énekes.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, és bár a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnék a feleségemmel, Kingával és a gyermekemmel nyugodt családi életet élni. Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikának mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét. Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek, és köszönöm a sok szeretetet és támogatást, amit az elmúlt hónapokban kaptam!" - írta a közleményben L.L. Junior.