Milliókat fizetnének a szexért Köllő Babettnek

Köllő Babett/
Vágólapra másolva!
A luxusfeleség közösségi oldalán sorra gyűlnek az ízléstelen kommentek, szexuális töltetű üzenetek.
Vágólapra másolva!

Köllő Babettet egy ismeretlen férfi nemrégiben azzal kereste meg, hogy szexuális együttlétért cserébe szívesen szponzorálná őt a jövőben. Röviden leírta a testi adottságait, pénzt ajánlott, sőt, azt sem titkolta, hogy van privát élete.

"Nem ez volt az egyetlen és nem is a legdurvább üzenet azok közül, amiket napi vagy heti szinten kapok. Meglepő, de érkezett már megkeresés nőtől is, persze, inkább a huszonöt év feletti férfiak a jellemzőek. Többször kaptam már képet arról, hogy valaki tettrekész állapotban az én fotómat nézegeti, illetve videót arról, ahogy egy idegen férfi kielégíti magát" - magyarázta a Blikknek.

Forrás: Köllő Babett/Instagram

A tolakodó pornográf fotók és videók küldői azonban nem érik be ennyivel, elvárják, hogy ők is kapjanak cserébe hasonló felvételeket. "Rengetegszer kérik, hogy küldjek képet a fenekemről, a mellemről vagy a lábamról. Azt hiszik, tele van a telefonom meztelen szelfikkel, de én nem ilyen ember vagyok! A kifejezetten perverz üzenetekre nem is reagálok semmit, az ízléses kávémeghívásokra azonban vissza szoktam írni, mindenkinek elmondom, hogy foglalt vagyok, családom van."

A szexért könyörgő vagy pénzt ígérő férfiak gyakran konkrét összegeket is ajánlanak.

Százezer forinttól kezdve a jóval nagyobb összegekig mindenféle nagyságrendű megkeresés érkezett már, a legnagyobb ajánlat négy és félmillió forint volt a társaságomért" - árulta el.