Caramel az öccse haláláról, családja széthullásáról mesélt

Caramel Palya Bea Tarján Zsófia Caramel koncert sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Molnár Ferenc Caramel arról vallott, hogy hiába nyerte meg annak idején a Megasztár-t, a családját nem tudta megmenteni.
Vágólapra másolva!

Caramel a Lakástalkshow-ban mesélt arról az időszakról, amikor megnyerte a Megasztár-t, és pillanatok alatt megváltozott az élete – a családján azonban nem tudott segíteni, öccse halálát nem tudták közösen feldolgozni a szülők.

Molnár Ferenc Caramel Fotó: Polyák Attila - Origo

"A Megasztár után, miután nyertem, azt éreztem, hogy nagyon sok minden változik az életben, de van, ami nem tud. A családomat nem sikerült megváltani. Kettősség volt bennem, mert nyilván reménykedtem abban, hogy mostantól kezdve minden más lesz, de nem lett. Mert akkor már menthetetlen volt a családi egység" – idézi a Blikk az énekest.

"Sajnos ezt már nem lehetett helyrehozni, a nevelőapám és az édesanyám szét is mentek, igaz már a Megasztár előtt, de nyilván ez is a gyásznak köszönhetően, mert azt nem tudták megemészteni és erre ráment a házasságuk" – mesélte Caramel, aki szerint a szülők abban hibáztak nagyot, hogy az öccse halála után inkább magukra figyeltek a többi gyerek helyett.