Olaszország
ÉLŐ
Albánia

A legfiatalabb versenyzőn múlt az első győzelem az Exatlonban

Exatlon
Vágólapra másolva!
10-8-ra nyertek a Kihívók az Exatlon Hungary második évadának első adásában, a TV2-n, így ők mennek a mindenféle luxussal felszerelt villába.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon legfiatalabb versenyzője, Dorka hozta a győzelmet végül a kékeknek, 9-8-nál neki kellett mennie a futamra. Ha veszít, akkor 9-9, és pszichésen ez a feljövő pirosoknak kedvez, onnan lehet, hogy az ellenfél nyer. Végül a fiatal lány ügyesen, gyorsan ment, jól célzott a végén, örült is a csapata, hiszen nem mindegy, hogy szegényes viskóban, vagy medencés, pazar ingatlanban laknak-e.

Vidáman vették birtokba a házat, ruhástul ugrottak a medencébe, majd jött a bőséges vacsora. „Nagy volt a nyomás, de fejben jól tudtam lereagálni" – kommentálta Pap Dorka a napot. Éjjel még party is volt, zenével, tánccal.

forrás: TV2

A Bajnokoknál sem volt nagy szomorkodás, a faházban azzal tréfálkoztak, mi a wifi-kód (nyilván telefonjuk sincs), a szúnyogok is szóba jöttek, elemezték az eseményeket. Tóth Dávid szerint a hangulat nagyon jó, de kicsit több komolyságra lenne szükség, mert nem lesz jó vége. Busa Gabi elmondta, hogy ő akkor is sír, ha örül, akkor is, ha bánkódik, de ezzel nem kell foglalkozni, odateszi majd magát.

A csütörtöki adásban újra összecsapnak a Bajnokok és a Kihívók, a vesztes társaságnak pedig delegálnia kell majd két tagot, akik egyből a kiesőzónába kerülnek, párbajoznak a bennmaradásért. Flórián Sándor már az első nap lesérült, még az is lehet, hogy új ember jön a helyére.

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről