Fecsó szívesen megismerné Luxus Vivien új párját

Szegedi Fecsó
Vágólapra másolva!
Luxus Vivinek új párja van, akiről egyelőre elég titokzatosan nyilatkozik, de kisfiának apja, Szegedi Fecsó már találkozott exe új párjával - igaz, csak látásból ismerik egymást.
Vágólapra másolva!

"Nem ismerem őt, a nevét sem tudom, de szimpatikusnak tűnik" - mesélte a Blikknek Fecsó, aki ugyanabba a konditerembe jár, mint Luxus Vivien új szerelme. "Egy helyre járunk, de az új párom eleinte nem is tudta, hogy ki az exem. Nem mutatkoztak be, nem beszéltek, csak látták egymást. Majd ha komolyra fordul a kapcsolatunk, bemutatom őket egymásnak, hiszen akkor az új páromnak része lesz Edward nevelésében is" - mondta a luxusfeleség.

Forrás: Szegedi Fecsó / Instagram

Luxus Vivi és Fecsó ennek ellenére békét kötött, jóban vannak. "Örülnék, ha Vivi boldog lenne, hiszen a kiegyensúlyozott szülő tud teljes nyugalmat adni egy gyereknek. Úgy látom, Edwardnak is az a jó, ha az anyukájával minden rendben van. Nem tudhatom, mennyi ideig tart majd ez a kapcsolat, de ha tényleg komoly, remélem, idővel bemutatnak majd minket egymásnak" - mesélte a Blikknek.

"A boldog szinglik életét élem. Lennének jelentkezők, de nem vagyok kapcsolatfüggő, és nem is esek könnyen szerelembe. Azt szeretném, hogy minél később jöjjön a szerelem az életembe. Sőt, biztos, hogy idővel visszasírom ezt a gondtalan időszakot" - tette hozzá.