Luxus Vivien új párja egy "bújós úriember" egy válás közepén

Luxus Vivi
Vágólapra másolva!
Egy 32 éves, Zsigmond nevű üzletember Luxus Vivi új párja, akibe bár nagyon szerelmes, óvatosan megy bele egy újabb kapcsolatba.
Vágólapra másolva!

Közös barátokon keresztül ismerte meg a férfit a luxusfeleség, gyorsan össze is jöttek. "Hamarosan úgy éreztem, jött valaki, aki az első nap megfogta a kezem, aztán a következő napon teljesítette az elvárásaimat, ami nekem egy komoly szerelemhez kell" - mondta a Storynak.

"Családapa, egy küzdelmes válás közepén van, de a legfontosabb, hogy úriember, bújós, aki nem fél kimutatni az érzelmeit, legyen szó bármiről. Még nem nyitottam ki teljesen a szívem Zsigmondnak. Félek a csalódástól, a bizalmamat is ki kell érdemelni, de ezzel nincs gond. Egyrészt mert a kapcsolatunk elején tartunk, másrészt mind a ketten megégettük már magunkat, tehát van tapasztalatunk, mit hogyan kell jól csinálni, vagy nem elrontani" - részletezte.

Forrás: Luxus Vivi / Instagram

"A minap arról beszélgettünk, hogy már egyikünk sem a szerelmet hajkurássza. Persze jó, ha az is megvan, legyen is, de mindenki tudja, hogy az elmúlik pár év alatt. Szóval a szerelem helyett a tündérmesét keressük, legalább harminc évre. Vagy többre. Egy olyan közös élet a cél, amiben összecsiszolódva, egymást támogatva és szeretve, boldogan lehet élni. Úgy érzem, Zsigmonddal erre meg van az esélyem" - mondta a kétgyermekes anyuka, aki már bemutatta fiának és lányának is az új párját, ahogy már ő is találkozott Zsigmond szüleivel és gyermekeivel.