Dühösen üzenget egymásnak Luxus Vivien és Fecsó

Nyerő páros, Vasvári Vivien és Fecsó
Vágólapra másolva!
A válófélben lévő pár viszonya teljesen elmérgesedett, újra nyilvánosan üzenget egymásnak Luxus Vivien és Fecsó.
Vágólapra másolva!

Luxus Vivien egy részletes bejegyzésben mesélte el, hogy férje állandó hűtlensége miatt teljesen kikészült, kórházba is került, 42 kilóra fogyott. Korábbi problémáikat, konfliktusaikat a sajtónak is kitálalta, ezt Fecsó nem hagyta szó nélkül. "Igazság szerint még mindig nem értem, mi volt Vivi célja ezzel az egésszel, de már nem is érdekel. Megbeszéltük, hogy nem kezdünk sárdobálásba, nem áruljuk el a nyilvánosságnak, miért is válunk" - mondta a férj, és azt is hozzátette, hogy a megcsalásoknak oka volt.

"Vivien jó anya, de egy pillanat alatt képes átváltozni hisztis tűzokádó sárkánnyá. Igen, többször is megcsaltam őt, és nem vagyok rá büszke, de megbocsátott nekem, hiszen tudta, hogy a félrelépésben nem volt érzelem, csak egy laza 'orrfújás' volt" - fejtegette, erre pedig Luxus Vivien is reagált:

"Nem akartam bántani Fecsót, és ahelyett, hogy ilyeneket írogat rólam, inkább megkérdezhetett volna, miért fakadtam ki ennyire. Ő szid engem, pedig én nem ártottam neki, egyszerűen nem érti meg, hogy most tudtam elengedni azt a fájdalmat, ami hét hónapja emésztett. A szakításunk után olyan szégyent éreztem, hogy akkor képtelen lettem volna beszélni erről.

Ám azt már nem írhatom le, mi minden történt. Tisztelem, mert a gyerekem apja, és Edward örökre összeköt minket, de végleg lezártam ezt az ügyet kettőnk között" - mondta a Blikknek.