Válása óta heti kétszer jár pszichológushoz Luxus Vivi

Luxus Vivi
Vágólapra másolva!
Vasvári Vivien pszichológushoz jár, amióta szakított Fecsóval. Tavaly nyár végén felismerte, hogy depressziós, és annyira maga alatt volt, hogy negyvenkét kilóra fogyott.
Vágólapra másolva!

"A Fecsóval történt szakításunkat követően úgy éreztem, nekem is meg kell vizsgálnom azt, hogy milyen irányba tart az életem. Tisztában akartam lenni a hibáimmal, látni akartam, hogy pontosan miben kell fejlődnöm. De talán a legfontosabb, hogy rádöbbentem, szükségem van külső segítségre. Számomra a pszichológus egy iránymutatás. Hetente kétszer egy órát járok terápiára, a járvány óta pedig intertneten beszélünk" - mesélte a Blikknek Luxus Vivi.

Forrás: Luxus Vivi/Instagram

A pszichológus segít abban, hogy magam jöjjek rá az általam feltett kérdésekre. Megmutatja azokat az eszközöket, amelyeket a mindennapi életben alkalmazni tudok, és amelyek segítenek elérni a céljaimat. Ezenkívül a gyerekkoromból adódó félelmeimet is le kell küzdenem, ezekkel a mai napig harcolok. Korábban sokat szorongtam, a fájdalmamat magamba zártam, és tudtam, hogy egyedül kevés vagyok ahhoz, hogy ezt megoldjam" - tette hozzá.