Tíz kilótól megszabadult az Ázsia Expressz győztese

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz győztese életmódot váltott, és már tíz kilót leadott.
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta nagyon odafigyel a táplálkozásra, és a járvány előtt személyi edzővel edzett. "Akartam fogyni, de az életmódváltás, az egészség volt a fő cél. Sokat ettem, és nem egészségeset. Imádom a kenyeret, a pékárukat, de január hatodika óta száműztem az étrendemből. Muszáj volt, mert hetvenhat kilóra híztam, ami a százhatvan centimhez sok. Harminc leszek, még korai lenne elhízni" - mondta.

Forrás:Horváth Gréta/Instagram

"A főzeléket rizsliszttel vagy édesburgonyával sűrítem. Ha bolognai spagettit készítek, a férjemnek tésztával tálalom, én savanyúsággal eszem. Gyümölcsöt inkább délelőtt szoktam, és bekaptam pár falat csokit is, amikor úgy éreztem, leesett a vércukorszintem. Ha édességre vágyom, gyümölcsrizst készítek. Egy hónapja eszem sült krumplit, azzal tartom karban a szociális életem" - részletezte a Borsnak.

"Ha valamit a fejembe veszek, végigcsinálom. Ez életmódváltás, ésszel csinálom. Tinédzserkoromban olyan bután fogyókúráztam, hogy hullott a hajam és nem menstruáltam. Most tíz kiló lement négy hónap alatt. Még hetet szeretnék, de ha csak három megy le, az se gond. Érdekes, de amióta nem eszem lisztet, elmúlt a krónikus felfázásom. Pedig komoly volt, gyakran előjött, volt, hogy ügyeletet kellett hívni" - mesélte.