67 évesen jegyezték el az egykori szupermodellt

The Julius Erving Golf Classic Black Tie Ball Sponsored by Delta Airlines & Pond LeHocky Law, With Cocktails Presented by Tanqueray No. TEN. Produced by PGD Global GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
PHILADELPHIA, PA - SEPTEMBER 10: Brian Maillian and Beverly Johnson attend the Erving Golf Classic Black Tie Ball sponsored by Delta Airlines & Pond LeHocky Law, with cocktails presented by Tanqueray No. TEN. Produced by PGD Global on September 10, 2017 at The Logan in Philadelphia, Pennsylvania. Lisa Lake/Getty Images for PGD Global/AFP
Vágólapra másolva!
Eljegyezték a 67 éves Beverly Johnsont, egykori szupermodellt, színésznőt.
Vágólapra másolva!

A 67 éves Beverly Johnsont eljegyezte a barátja, a 70 éves Brian Maillian, Wall Street-i pénzember.

Johnson a People magazinnak lelkendezett, elárulta, hogy soha nem volt még olyan férfi az életében, akivel ilyen kevés volt köztük a korkülönbség. "Ugyanazokat a dalokat ismerjük, és sok tekintetben ugyanazokat a dolgokat éltük át" – mondta.

Brian Maillian és Beverly Johnson 2017-ben Forrás: AFP/2017 Getty Images/Lisa Lake

Az egykori szupermodell azt is elmesélte, hogy miként történt az eljegyzés: egy családi eseményen a nő testvére noszogatta Mailliant, hogy kérje már meg Johnson kezét, amit az azzal hárított el, hogy nincs nála gyűrű – mire a férfinak a 88 éves édesanyja adta át az asztal alatt a saját gyűrűjét.

Johnson egyébként kétszer volt már férjnél, 1974-ben pedig azzal vált ismertté, hogy első fekete nőként szerepelt a Vogue címlapján. Később több mint 30 filmben és sorozatban is feltűnt, köztük olyanokban, mint a Haláli fegyver, az Esküdt ellenségek, a Sabrina, a tiniboszorkány vagy az Űrbalekok.