Új hír érkezett a várva várt Jóbarátok-találkozóról

Jennifer Aniston 50 éves: 20 érdekesség a Jóbarátok sztárjáról
Vágólapra másolva!
A várva várt Jóbarátok-találkozót többször el kellett már halasztani a világjárvány miatt, de Matthew Perry új bejegyzését látva ismét reménykedhetnek a rajongók.
Vágólapra másolva!

Az HBO Max eredetileg idén márciusra tervezte a Jóbarátok-hoz kapcsolódó különkiadás forgatását, a tévénézők már régen láthatták volna a hat főszereplő – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer – találkozását.

Jóbarátok Forrás: NBC

A világjárvány felülírta a tervet, azóta pedig már többször szóba került a különleges esemény, de eddig még nem valósult meg. Most épp Perry adott új reményt a rajongóknak, a Twitteren ugyanis azt írta, hogy március elejére tették át a felvételt:

Közben a Variety is elérte a produkció egyik munkatársát, szerinte azonban nem tűztek még ki pontos időpontot a forgatásra, még ha 2021 eleje reálisnak is tűnik.

Annyi biztos, hogy a különkiadást semmiképp nem vennék fel videochaten keresztül, hisz a remények szerint a varázsát pont az fogja adni, hogy a hat színész hosszú idő után találkozik egymással, ráadásul közönség előtt.