Megviselték a feleségéről szóló pletykák Horváth Tamást

DWTS
Vágólapra másolva!
Horváth Tamás és felesége a pletykák szerint napokig bizonytalanságban tartotta a Dancing with the Stars készítőit, az énekes fel akarta adni a versenyt, mert állítólag a felesége féltékeny lett a táncpartnerére. 
Vágólapra másolva!

Gyakori nézeteltérésekről, komoly feszültségekről és durva féltékenységi jelenetekről számolt be egy informátor, de Horváth Tamás ezekből semmi sem igaz.

"Csendben tűrtem, hogy eddig pocskondiáztatok engem, a családomat, a magánéletemet, és most már a műsorban való szereplésemet. Milyen informátor? Milyen kamu besúgó ad nektek fals csontbéna infókat? (...) Bizonytalanságban hagyni a TV2-őt?(...)

Mert szeretné látni a színpadon is a 'latin ördögöt', nem csak a hálónkban? Agyatlanok, eleve ő vett rá a műsorra" - fakadt ki Horváth Tamás, aki részletesen leírta, hogy hetek óta gyengélkedik, ezért csak a lehető legkevesebb időt tölti a produkció szereplőivel a készítők és a saját biztonsága érdekében, és szó sincs arról, hogy kiszáll a versenyből.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A pletykák ellenére Horváth Tamás és táncpartnere nagy mosollyal az arcukon léptek a táncparkettre a szombati élő showban, de a Ripost szerint érezhető volt a távolság köztük. "Nagyon jól vagyunk, profin állunk mindenhez. Egyre nagyobb a teher, közeledik a döntő. Nyilván ott szeretnénk lenni mind a ketten. Én sok lépésben nem hiszek, hogy meg tudom csinálni, Viki annál inkább.

de én annak örülök, hogy ez csiszol össze minket igazán" - mondta a versenyző a show után.

"Az ellentétek vonzzák egymást. Úgy gondolom, hogy pont ez a szikrázás, ami néha nehézséget okoz, amiatt tudunk tökéletesen működni a produkció közben" - tette hozzá profi partnere.