Nehezen bírja a karantént Zámbó Jimmy 94 éves édesanyja

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Már 94 éves múlt Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni, aki sokat volt beteg az elmúlt időszakban. Nehezen viseli, hogy be van zárva az otthonába, gyerekei vigyáznak rá.
Vágólapra másolva!

"Most nagyon is jól van, erős, egészséges, és bár már 94 éves elmúlt, szellemileg is ép. Mi több! Még mindig ő a főnök a családban, az van, amit ő mond. (...) Anyura vigyázunk, át szoktam menni, meglátogatom. Egyedül sosem hagynánk, Marietta és Tihamér él vele egy házban, egy emelet különbség van köztük, így 24 órás felügyelet alatt van" - mondta a Blikknek Zámbó Árpy.

Anna néni sok időt töltött kórházban, miután bevizesedett a tüdeje, ráadásul elesett és combnyaktörést is szenvedett. Azóta felépült, de abban az időben is azt nehezményezte a leginkább, hogy távol kell lennie a szeretteitől. "Most ebből a karanténból van elege, tele a hócipője, de mindenkinek. Néha ki szokott ülni a kertbe levegőzni, most már jó idő is van. Sok mindent nem lehet csinálni ilyenkor, mi sem tudunk dolgozni, bezártunk mindent, a rádiót is" - tette hozzá.