700 ezer forintot is elkérnek a sztárok egy közös fotóért

Tom Ford: Autumn/Winter 2020 Fashion Show - Arrivals USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood West Hollywood County CITY Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Arrivals RED CARPET Attending Cel
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 07: Miley Cyrus arrives at the Tom Ford: Autumn/Winter 2020 Fashion Show held at Milk Studios on February 7, 2020 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Téved, aki azt hiszi, hogy a nagy rajongói találkozókon, mondjuk a Comic-Conon bárki ingyen fotózkodhat a kedvenc színészével, de persze a koncerteken is külön kell fizetni azért, hogy valaki bemehessen a színfalak mögé, netán kapjon valamilyen egyedi ajándékot az élmény mellé. De mennyibe kerül vajon egy-egy autogram, egy közös fotó, egy kis beszélgetés a legnagyobb sztárokkal, Lady Gagával, Miley Cyrusszal, Justin Bieberrel? És vajon megéri?
Vágólapra másolva!

Ariane Grande

Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent

A járvány előtt természetesen több lehetőség volt a személyes találkozásra, az énekesnő tavalyi világturnéján komplett csomagot kínált a híveinek 800 dollárért, 250 ezer forintért. A pénzért cserébe a rajongók megnézhették a koncert előtti táncos hangpróbát, kérdéseket tehettek fel Grandénak, illetve közös fotót készíthettek vele, a végén pedig poszterből és más apróságokból álló ajándékcsomagot is kaptak. Más kérdés, hogy a 101 állomásos turné végére az énekesnő elfáradt, lelki problémái is előjöttek, így Európába érve már lemondta ezeket a személyes találkozásokat.

Lady Gaga

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Ön mennyit adna egy hasonló fotóért? Az énekesnő legutóbbi turnéján sokan 2000 dollárt, 620 ezer forintot fizettek egy kis körbevezetésért a backstage-ben, aminek során természetesen közös fotók is készülhettek – az összeg azonban magát a koncertbelépőt már nem tartalmazta, azt még külön kellett megvenni. Korábban, a Joanne World Tour idején még „csak" 1500 dollár volt egy hasonló csomag, akkor viszont sok rajongó elégedetlenül távozott, hisz Lady Gaga véletlenszerűen kiválasztott hat embert, és csak velük volt hajlandó egy csoportképet csinálni: egyéni fotók nem készülhettek, a többiek pedig hoppon maradtak.

Britney Spears

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

2018-as turnéján egy rövid találkozás az énekesnővel több mint 2000 dollárba került, akár 2300 dollárt, több mint 700 ezer forintot is elkértek a rajongóktól – ráadásul arra így sem volt garancia, hogy Spears jól is érzi majd magát közben. Az akkori beszámolók szerint a sztár senkihez nem beszélt, legfeljebb csak egy köszönöm hagyta el a száját, a közös fotókra pedig mindenkinek csak pár másodperce volt, de megérinteni, netán megölelni már csak külön engedéllyel lehetett a nagy bálványt.

Justin Bieber

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Cindy Ord

Idei koncertsorozata elmaradt, azt azonban lehet tudni, hogy körülbelül 1500 dollárba, 460 ezer forintba került volna, hogy valaki a színfalak mögé is benézhessen, jobb esetben kezet foghasson az énekessel. 2016-ban ez a lehetőség még 2000 dollár volt, de Bieber hamar fel is hagyott az ilyesmivel: a rajongók arra panaszkodtak, hogy szörnyen unott volt minden fotón, az énekes pedig azt mondta, nagyon megviselték a találkozások, túl nagynak érezte a nyomást, hogy megfeleljen a hívei elvárásainak.

Lapozzon, tudja meg, mennyibe kerülne - és milyen lenne - egy találkozó Miley Cyrusszal vagy Demi Lovatóval!