Hétfőn visszatér a TV2 képernyőjére Marsi Anikó

Marsi Anikó a TV2 stúdiójában
Marsi Anikó a TV2 stúdiójában 2018 február 6-án
Vágólapra másolva!
A Tények műsorvezetője meglátogatta párját az Exatlon Hungary forgatásán, de a járvány miatt nem tudott hazajönni, így hónapokig nem láthatták a nézők.
Vágólapra másolva!

Marsi Anikó idén is kiutazott férjéhez, Palik Lászlóhoz az Exatlon Hungary forgatásaira Dominikára, de a járvány terjedése miatt a szigetországot lezárták, így a Tények műsorvezetője a fiaival ott ragadt. A Palik család a versenyzőkkel és a stábtagokkal együtt, két héttel ezelőtt tudott hazautazni, ám az egészségügyi előírások miatt, hatósági házi karanténba kellett vonulnia mindenkinek. A kéthetes karantén pénteken telt le, így hosszú hónapok után, hétfőn visszatér a képernyőre Marsi Anikó.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Már nagyon jó lesz újra munkába állni! Több hónap bezártság után azt gondolom, ezzel nagyon sokan vagyunk így. Ennyi idő alatt várja már az ember, hogy visszakapja a régi hétköznapjait, amit sokkal, de sokkal jobban értékel ezután a járvány után" - mesélte a Ripostnak.

"Valójában hónapok óta nagyon hasonlóan éltünk Dominikán a fiúkkal, mint most itthon a karantén alatt. Otthoni tanulással, sporttal, főzéssel és sok olvasással teltek a napjaink. A mi gyermekeink mára nagyon tapasztaltak az alkalmazkodásban, otthon tanultak és online tartották a kapcsolatot a barátokkal" - árulta el.