Ez az első nagy amerikai sorozat, amelynek újraindult a forgatása

Gazdagok és szépek
Vágólapra másolva!
Lassan az Egyesült Államokban is újraindítják a tévé- és filmipart, az ismertebb produkciók közül a Gazdagok és szépek stábja állt először munkába.
Vágólapra másolva!

Új-Zéland vagy épp Nagy-Britannia után az Egyesült Államokban is folytatódnak a világjárvány miatt leállt tévés munkák, elsőként a Gazdagok és szépek című szappanopera csapata vette fel a munkát.

Június 15-től már folynak a tesztelések a forgatási helyszínen, 17-től pedig már az újabb jeleneteket veszik fel – persze a megfelelő biztonsági intézkedések mellett.

Gazdagok és szépek Forrás: CBS

A stábban külön van már olyan szakértő, illetve koordinátor, aki a vírussal kapcsolatos óvintézkedések betartását felügyeli. A munkatársakat rendszeresen szűrik, aki pedig nincs a kamera előtt, annak állandóan maszkot kell viselnie, miközben a forgatókönyveket is átírták, hogy minél kevesebb ember legyen egyszerre egy jelenetben.

A The Hollywood Reporternek az egyik executive producer, Bradley Bell is mesélt a forgatás újrakezdéséről, innen kiderült, hogy a színészek valódi partnereit is bevonták a munkálatokba: a szerelmes jeleneteknél, csóknál, összebújásnál ők lesznek a dublőrök.

A Gazdagok és szépek 1987 óta megy, a járvány alatt azonban elfogytak az előre felvett részek, így az utóbbi hetekben már csak tematikus ismétléseket tudott adni a CBS.