100 millió forintot kapott a tévésztár, miután szexuálisan zaklatták

Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2019 - Arrivals Vertical CELEBRITY FULL LENGTH HEADSHOT
TV reality personality Angelina Pivarnick arrives for the Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2019 at Madison Square Garden in New York on December 13, 2019. (Photo by Steven FERDMAN / AFP)
Vágólapra másolva!
350 ezer dollár kártérítést kapott a Jersey Shore-ban látott Angelina Pivarnick, miután peren kívül megegyezett korábbi zaklatóival.
Vágólapra másolva!

Peren kívüli megegyezés lett a vége annak a szexuális zaklatási pernek, amelyet a Jersey Shore egyik szereplője, Angelina Pivarnick indított két tűzoltó, illetve a New York-i tűzoltóság ellen.

A realitysztár azért fordult a bírósághoz, mert két tűzoltó is helytelenül viselkedett vele, amikor 2016 és 2018 között sürgősségi betegellátóként dolgozott velük Staten Islanden.

Angelina Pivarnick Forrás: AFP/Steven Ferdman

Pivarnick szerint egyszer egy munkahelyi konfliktus vége lett az, hogy egy hadnagy megfogdosta a parkolóban, egy másik tűzoltó pedig szóban tett nyílt szexuális utalásokat – amit a nő szerint azért mert megtenni, mert látta a Jersey Shore-ban.

A bíróság végül nem döntött a zaklatási ügyben, a tűzoltóság inkább peren kívül kifizet a panaszosnak 350 ezer dollárt, több mint 100 millió forintnyi kártérítést.