John Travolta is sorozatot forgat

G'Day USA 2020 - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 25: John Travolta attends G'Day USA 2020 at Beverly Wilshire, A Four Seasons Hotel on January 25, 2020 in Beverly Hills, California. Sarah Morris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
John Travolta is benne lesz Kevin Hart új sorozatában, a Die Hart-ban.
Vágólapra másolva!

John Travolta szerepet kapott a Quibi készülő sorozatában, a Die Hart-ban, amelyben Kevin Hart önmaga fiktív verzióját játssza.

Kevin Hart Forrás: AFP

Hartnak a történet szerint elege lesz abból, hogy az akciófilmekben mindig a vicces untermant alakítja, szeretne ő maga is igazi akciósztárrá válni – ehhez azonban el kell végeznie egy tanfolyamot, amelyet Travolta megszállott karaktere vezet.

John Travolta Forrás: AFP/2020 Getty Images/Sarah Morris

A forgatókönyvet Tripper Clancy (Übergáz) és Derek Kolstad (John Wick-filmek) jegyzik, a rendező pedig Eric Appel lesz, aki korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Szilícium-völgy, az Atyám, Zorn! vagy a Brooklyn 99: Nem százas körzet.

A szériának egy áprilisban induló tartalomszolgáltató, a Quibi ad otthont, amely kifejezetten okostelefonra gyárt majd tartalmakat a 25-35 éves korosztály számára, így a sorozataik is csak 7-10 perces epizódokból fognak állni.