Molnár Dániel könnyeket csalt a zsűri szemébe A Dal 2020 második válogatóján. Az énekes Ábránd című számával édesanyjára emlékezett, akit két éve veszített el.

A fiatal énekes nem gondolta, hogy ennyire nehéz lesz élőben előadnia az Ábránd című balladát, amiben elhunyt édesanyjának üzent. "Volt egy pillanat a színpadon, amikor úgy éreztem, hogy kártyavárként omlik össze a produkcióm. Gombóc volt a torkomban, azt hittem, nem tudom folytatni. Végül sikerült átkapcsolnom a megfelelő kapcsolót, és be tudtam fejezni a dalt" - mesélte a Ripostnak.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Az énekes nem kért külső segítséget, nem járt pszichológushoz a veszteség után, egyedül próbálta feldolgozni a tragédiát, és a zenében élte ki a fájdalmat. "Január 11-én volt két éve, hogy anyukám elhunyt. Nem véletlen, hogy idén ezen a napon jelent meg az Ábránd videoklipje, egy megemlékezésnek szántam a klippremiert. Anyukám öt évig volt beteg, daganattal küzdött. Az első pár éve teljesen jó volt, mintha egészséges lett volna, semmilyen betegségtudata nem volt. Az utolsó év volt nagyon kritikus, amikor már láttuk, hogy közel a vég. Mindössze 56 éves volt" - mesélte.

Nézzen kulisszák mögötti képeket a versenyzőkről! Ide kattintva galéria nyílik!