Besurranó tolvajok meglopták Koós Rékát

Koós Réka: „Folyamatosan küzdök az idővel
Vágólapra másolva!
Tolvajok jártak Koós Rékáék építkezésén, az udvarból elvittek három biciklit – köztük azt is, amelyet a színésznő még kislányként kapott a szüleitől.
Vágólapra másolva!

Koós Rékáék udvarából ellopták a család kerékpárjait, amelyek egyikét még a szüleitől, Koós Jánostól és Dékány Saroltától kapta a színésznő, amikor tizenkét éves volt.

"Az ezüstszínű Favorit nagyon a szívemhez nőtt, rengeteg emlék köt hozzá, ezért is újíttattam fel, a tizenhat éves Rozi lányomnak szántam. Gyerekkoromban az egész családnak volt kerékpárja, apuval, anyuval és a testvéremmel nagy túrákat tettünk a Balatonnál" – mesélte a Blikknek Réka.

Koós Réka Fotó: Polyák Attila/Origo, helyszín: Boscolo Budapest

A férje és a lánya biciklijét is elvitték a tolvajok, akiknek egyébként nem volt nehéz dolguk, mert a kaput már korábban kidöntötte egy teherautó.

Nappal mindig volt valaki a háznál, a lopás így éjszaka történhetett, Rékának azonban fogalma sincs, hogy mikor – pár napja ugyanis még látta a bicikliket, csak akkor vette észre a hiányukat, amikor valakinek kölcsön akarta adni az egyiket.

Ezért is nem tudott feljelentést tenni, a Blikknek viszont fotókat is mutatott a kerékpárokról: ha netán valaki látja azokat, jelezze.