Felháborodott Cseke Katinka, ellopták a fotóit

Cseke Katinka fürdőruha fotózás szexi fogyás
Vágólapra másolva!
A színésznő nevével csalók élnek vissza az interneten, kihasználják, hogy a Jóban Rosszban egykori szereplője egy indiai gyógynövénykészítménnyel 30 kilót fogyott.
Vágólapra másolva!

Egy Cseke Katinka által sosem használt szert is reklámoznak a nevével, sőt, az érdeklődő vásárlóknak is válaszolnak helyette. A színésznő felháborodott, de tudja, hogy hiába is tenne feljelentést, a hatóságnak minimális az esélye, hogy kézre kerítse a szinte lenyomozhatatlan internetes csalókat.

"Megdöbbentem, amikor az internetes közösségi oldalon megláttam a hirdetést a fényképemmel. Már más hírességeket is láttam, akik nevével reklámozták ezt a szert, ám hamar kiderült, ők is csalók áldozatai.

Persze ezzel még nem ártanának senkinek, de ki tudja, mi van abban a fogyókúrás szerben? Lehet, hogy káros az egészségre, és egyébként is, hol van ennek a vége?" - mondta a Blikknek.

Forrás: Schumy Csaba

Cseke Katinkához százával özönlenek a levelek a fogyasztószerrel és a használatával kapcsolatban, ő pedig szeretné felhívni rá a figyelmet, hogy csalás az egész. "Soha nem ittam ebből a csokoládés italból egy kortyot sem, és ahogy az elmúlt évben többször elmondtam, az indiai gyógynövényektől és az edzéstől fogytam le. Így

de ez szinte lehetetlen. Kiírtam a közösségi oldalamra is, hogy mi ez az egész, de sokakhoz nem jut el az üzenet. Egyszerűen nem tudom, hogy mit kellene tennem" - tette hozzá.