Tinédzserként többször megerőszakolták az ismert női pankrátort

2nd Annual Girl Up #GirlHero Awards - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities bestof topix
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - OCTOBER 13: Nikki Bella attends the 2nd Annual Girl Up #GirlHero Awards at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on October 13, 2019 in Beverly Hills, California. Jon Kopaloff/Getty Images,/AFP
Vágólapra másolva!
Kamaszkorában kétszer is megerőszakolták a későbbi pankrátort, Nikki Bellát, derül ki új önéletrajzi könyvéből.
Vágólapra másolva!

A Total Bellas című realitysorozatban is látott pankrátor ikerpár, Brie és Nikki Bella közösen adott ki egy önéletrajzi kötetet Incomparable címmel, ebben többek között az is olvasható, hogy Nikkit kétszer is megerőszakolták úgy húsz évvel ezelőtt.

Nikki Bella Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

15 éves volt, amikor egy barátnak hitt iskolatársa erőszakolta meg, egy évvel később pedig egy főiskolás drogozta be, és tette magáévá, a lány akarata ellenére.

Nikki arról írt, hogy a történtek után sokkal erősebb volt benne a szégyenérzet, mint a harag: önmagát okolta, és visszamenőleg úgy gondolta, megakadályozhatta volna az erőszakot, ha keményebben ellenáll.

"Titokban tartottam, és magamat hibáztattam, így kezdtem elveszteni az önbizalmamat. Nem tiszteltem magamat. Aztán több kapcsolatom is volt, amiben engedtem, hogy a másik se tiszteljen – azt godoltam, csak ennyit érdemlek" – írta.

Az Incomparable című könyv borítója Forrás: Gallery Books

Nikkinek végül csak 28 évesen lett olyan kapcsolata, amelyben a párjával kölcsönösen tisztelték egymást, de most már úgy gondolja, hogy ha időben elmegy terápiára, hamarabb jöhetett volna az áttörés. Erre biztatja a fiatal lányokat is, akik szintén átestek hasonlón, reméli, hogy számukra iránymutatás lehet az ő története.