Megan Fox férje, Brian Austin Green reagált a korábbi pletykára, megerősítette, hogy a házasságuk tönkrement.

Megan Foxot filmbeli partnerével, Machine Gun Kellyvel fotózták le a napokban, a férje, Brian Austin Green pedig pont a színésznő születésnapjára időzített egy titokzatos Instagram-posztot, amelyben arról írt, hogy a pillangók egy idő után megunják, hogy ugyanazon a virágon maradjanak:

Természetesen azonnal elindult a pletyka, hogy a sztárpár útjai szétválnak, amit Green most meg is erősített saját podcast adásában.

A Beverly Hills 90210-ből ismert színész arra kérte a nyilvánosságot, hogy egy percig se hibáztassa Foxot vagy Machine Gun Kellyt, Fox nem csalta meg őt. Már korábban is válni akartak, és amikor a színésznő hazatért egy hathetes forgatás után, mindketten nagyon távol érezték magukat a másiktól – ami aztán véglegessé vált.

Megan Fox és Brian Austin GreenForrás: AFP/Jonathan Leibson

Green elmondta, hogy nem haragszik semmiért Foxra, sőt mindig is szeretni fogja, három közös gyerekük miatt pedig továbbra is terveznek közös ünnepeket és nyaralásokat.

Fox és Green 2010-ben házasodtak össze, a férfi egyébként 12 évvel idősebb: amikor először találkoztak, a színésznő még csak 18 éves volt, ő pedig 30. Foxot a születésnapján mi is köszöntöttük egy galériával, ezt itt tudja megnézni.