Még nagyobb melleket akar Köllő Babett

köllő babett
Vágólapra másolva!
Egy mérettel nagyobb szilikont tetet be Luxus Babett, aki tíz éve csináltatta meg először a melleit.
Vágólapra másolva!

"Már tavaly gondolkodtam rajta, mert már több mint tíz éve, hogy az egyik legkisebb méretű implantátumot berakattam egy plasztikai sebésszel. Úgy éreztem, kell egy kis plusz, hogy meg tudjam élni a nőiességemet.

mert úgy gondolom, nincs gond a plasztikai vagy szépészeti műtétekkel, ha nem lesz tőlük műanyag az ember. Második alkalommal mindig egy mérettel nagyobbat javasolnak az orvosok, mert az életkor előrehaladtával és a szüléssel megereszkedtek kissé a melleim. Azért is praktikus, mert így nemcsak nagyobb, hanem feszesebb is lesz a kebel" - árulta el a Borsnak.

instagram

Köllő Babett a műtéttel nem csak az önbizalmát növeli, hanem az egészségét is védi, hisz ennyi idő után szükség van a cserére. "Az orvosomtól megdöbbenve hallottam, hogy a szilikonmellel élő nők nagy része nem megy el az éves szűrővizsgálatra, ezért minden lehetséges platformon fel akarom hívni a figyelmet a szűrés fontosságára. 10-12 évente amúgy is fokozottan ajánlott kicserélni az implantátumokat, a bennük lévő töltőanyag ugyanis nagyon súlyos egészségkárosodást okozhat" - mondta.