Meztelen fotókkal bombázzák a rajongók a Sztárban sztár versenyzőjét

Sztárban sztár 7. Szabó Ádám
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár-ban eddig igen jól szereplő Szabó Ádámot elárasztják üzenetekkel a rajongók, jó néhányan meztelen képet is küldenek neki magukról. 
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár versenyzője, Szabó Ádám arról beszélt a Ripostnak, hogy a rajongók nemcsak az énektudását, színpadi fellépését dicsérik, de sokan megpróbálják elcsábítani.

"Amióta elkezdődött a Sztárban sztár, hihetetlenül megugrott a követőim száma és hihetetlen mennyiségű üzenet érkezik. Ezek nagy része gratuláció és biztatás, illetve a zeneiségemnek szól, de egyre több olyan üzenetet kapok, amiben felajánlkoznak nekem lányok és hát, fiúk is" – mondta az énekes.

Szabó Ádám Forrás: TV2

"Természetesen hízelgő és egyben motiváló is, ha az embert elárasztják az ilyen jellegű üzenetek, hiszen így érzi, hogy van értelme a befektetett munkának, már ami a kondíciómat illeti. De azért van az a pont, amikor kezdenek kicsit kellemetlenné válni a dolgok. Az első adás után kezdtek beindulni a követőim, és a második után szabadult el úgymond a pokol. Kicsit már félve nyitom meg a leveleket, mert egyre több olyan üzenetet kapok, amiben meztelen fotókat küldenek magukról lányok, és meglepő lehet, de az idősebb korosztály is. Sőt egy-két fiú sem fogja vissza magát ilyen téren" – mesélte.

Ádám azt is elárulta, hogy egyelőre hiába minden próbálkozás: egyrészt olyan lányok nem is jöhetnek szóba nála, akik csak a testüket tudják felkínálni, másrészt nem is áll még készen egy új kapcsolatra a Tóth Andival való szakítása után.