Korábban történt, hogy Tóth Gabi egy posztjával – amelyben hamis valóságról, retusált Insta-posztokról értekezett – megbántotta a szintén a popszakmában dolgozó Tóth Andit.

Most viszont utóbbinak a Sztárban sztár 4. adásában épp az egykori megasztárost kell alakítania.

Tóth AndiForrás: Deák András/sajtoszoba.tv

„Őszintén örülök, és nagyon szívesen vettem a kihívást, hogy jövő héten Tóth Gabi legyek, bennem semmilyen rossz érzés nincs felé. Talán oda tudom visszavezetni az esetleges ellenszenvet, hogy anno az X-Faktorban kikiáltottak engem „az új Tóth Gabinak", az „utódjának", és ez azt gondolom, egy művésznek sem esne túl jól, gondolom, neki sem" – magyarázta a Borsnak Tóth Andi. Abban bízik, hogy kap majd egy dicsérő üzenetet a show után, és azt sem bánná, ha Tóth Gabival összejönne egy kávézás.

Tóth GabiInstagram, Tóth Gabi

„Amint megtudtam, hogy Andi az én dalomat kapta, örömmel ajánlottam fel a zenei alapomat és természetesen a ruhámat is, hiszen tudom, hogy Andi egy nagyon tehetséges énekesnő. Ez a dal különösen fontos a számomra, hiszen a saját szerzeményem, ezért is igyekszem személyesen is ott lenni az élő adáson" – nyilatkozta Tóth Gabi, azaz úgy tűnik, közeleg egy béke.