Magyar sztárok, akik bevallották, drogoztak

Kucsera Gábor, Curtis, Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Tavaly vonult elvonóra Curtis, aki akkor nyíltan vállalta, hogy egyedül nem képes megküzdeni a drogproblémáival. A rapper a napokban azt is elárulta, hogy nagyjából 100 millió forintot költött a szerekre, de az elvonókúra óta tiszta, nem fogyaszt semmi ilyesmit. Laky Zsuzsi férje tinédzserként, édesapja halála után kapott rá a drogokra, főleg heroint fogyasztott, de függő volt Kucsera Gábor és Bérczesi Robi is.
Vágólapra másolva!

Curtis

A rapper a napokban Hajdú Péter új műsorában idézte fel élete egyik legnehezebb szakaszát. A Life TV-n elmesélte, hogy olykor napokig nem ment haza, több mint 100 millió forintot költött különböző tudatmódosítókra, és a végére olyan kemény szerekhez is nyúlt, mint a crack, ami azt jelenti, hogy nemcsak szívott, lőtte is magát.

Forrás: Curtis/Instagram

Nemcsak anyagilag viselte meg ez az időszak, a kapcsolatai is tönkrementek. Három éve villanyoszlopnak ütközött, a szervezetében pedig drogot is találtak, és 2014 augusztusában exe beszélt arról, hogy Curtis megverte. Akkor azt írta, hogy ő is elítéli, amit tett, és sajnálja. 2018 nyarán Majka árulta el a nyilvánosság előtt, hogy zenésztársának komoly drogproblémái vannak, ezért megszakítja vele a közös munkát. Bár többször tűnt úgy, hogy jól van, sorra mondta le fellépéseit, sokszor várták hiába a rajongók - végül ő maga jelentette be közösségi oldalán, hogy elvonóra megy, segítséget kér a leszokáshoz.

pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti, és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen. Az első öt-hat nap nehéz volt az elvonás miatt, de utána egyre jobb lett, erősebb lettem, a családom hiánya viszont végigkísért. Édesanyám boldog és büszke rám, hogy végigcsináltam, bár sajnálom, hogy emiatt" - mesélte tavaly az elvonó után.

Molnár Tamás

Az énekes élete ma boldog és kiegyensúlyozott: megtalálta párját Cinthya Dictator személyében, a Jetlag nevű formációja sikeres, de pár éve még a drog és az alkohol rabjaként élt. "Furcsa drog az alkohol, mert amellett, hogy őrült dolgokra veszi rá az embert, szerencsére másnapra feledteti is. Így azokra nem emlékszem, mint ahogy az ilyen szempontból aktív tíz évem felére sem. Ám azóta no pia, no drog, ezért az elmúlt három évben, amióta tiszta vagyok, egy csomó olyan dolog beugrott, amit akkor műveltem" - árulta el nemrég.

Forrás: Molnár Tamás/Instagram

ami azért volt jó, mert folyamatosan ébren tartotta bennem azt, hogy nekem ezzel foglalkoznom kell. Szerencsére nekem nem kellett bentlakásos módszert választanom ehhez, mert eléggé kitartó vagyok abban, amit a fejembe veszek. Persze lehetsz megszállottja a nem ivásnak is, az ügy papja, de én legalább úgy prédikálok, hogy ittam előtte bort, egy nagyobb belvárosi lakásnyit" - tette hozzá.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!