Sztárban sztár: Pély Barna visszatért, és rögtön kiesett

Miss Mood megúszta
Vágólapra másolva!
A nyolcból öt versenyző is megkapta a maximális 40 pontot a Sztárban sztár hatodik adásában.
Vágólapra másolva!

Curtis, Horváth Boldi, Opitz Barbi, Tóth Andi és Szabó Ádám is lenyűgözték a zsűrit ezen az estén a TV2 show-jában, 40 ponttal zártak, Miss Mood viszont a zsűrilista végén kullogott. Íme Tóth Andi produkciója:

Az összesített versenypontok alapján Miss Mood és Pély Barna állt kiesőhelyen. Curtis nyerte a versenynapot, ő Horváth Charlie-t alakította, tehát ő biztosan ment tovább, nem kellett izgulnia a második körös szavazás alatt. Itt megnézheti, mit szerettek nagyon a nézők és a zsűritagok:

Pély Barna jelentősen átalakult:

Opitz Barbi mai külsője:

Vastag Csaba így nézett ki:

„Nagyon élesedik ez a játék, egyre jobbak a produkciók. Bárki elmegy, nagy fájdalom... Még a végén Curtis megnyeri!" – viccelődött a vége felé Kökény Attila. A zsűritagok szerint színvonalas este volt, de látható, hogy elég egy közepes előadás ahhoz, hogy valaki magasból mélybe zuhanjon, és a kiesőzónában találja magát.

Miss Mood megúszta tv2
tv2

A végén Miss Mood és Pély Barna ácsorogott izgatottan Till Attila mellett, Pély esett ki, pedig teljesen rendben volt a produkciója. Az adás végén Curtis nagyon elszomorodott, Kozsót kapta következő feladatnak, a show jövő vasárnap folytatódik.