Az énekesnő már meggyógyult, egyre jobban van, és újra énekelhet, de még érzi a vírus szövődményeit. 

"Megvan a két negatív teszt, sokkal jobban vagyok" - kezdte a Ripostnak Király Linda, aki már meggyógyult, de még érzi a koronavírus szövődményeit. "A légzésem még nem teljesen oké, egy picit nehezebben áll vissza. Ez az éneklésnél elég fontos, most munkásabb is, mert nem tudok, mély levegőt venni. De össze sem lehet hasonlítani az akkori és a mostani állapotomat."

Forrás: Király Linda/Instagram

"Sokszor azt se tudtam, milyen nap van. Konkrétan átaludtam a napokat. Felkeltem reggel hatkor, megittam az immunerősítő italomat, és visszafeküdtem picit pihenni, és aztán arra keltem, hogy már késő este van vagy akár másnap. A testemnek nagy szüksége volt arra, hogy pihenjen. Azt hiszem, a legrosszabb része a betegségnek a légzési probléma volt" - részletezte.

Vannak alapvető egészségügyi gondjaim, természetesen megijedtem, amikor megkaptam a pozitív tesztet, mert nem tudhattam, hogyan viseli majd a szervezetem.De próbáltam megőrizni a nyugalmam. Tudtam, hogy ha stresszelek, az nem javít a helyzeten. Fizikailag sem volt egyszerű, de túléltem. Az volt nagyon rossz, hogy nem találkozhattam a családommal" - tette hozzá.