Weisz Fanni öt év után kibékült az édesanyjával

Weisz Fanni
Weisz Fanni
Vágólapra másolva!
Weisz Fanni 23 évesen szakította meg a kapcsolatot a családjával: az édesanyja hiába kereste, hiába nyilatkozott több helyen, csak nagyjából egy éve találkoztak újra.
Vágólapra másolva!

Weisz Fanni és az édesanyja, Léránt Ágnes a Blikknek meséltek a kapcsolatukról, arról, hogy miként találtak újra egymásra, miután öt évig nem beszéltek egymással.

Weisz Fanni Forrás: Instagram/Weisz Fanni

"Egyik napról a másikra eltávolodtam a családomtól. Utólag sem értem, hogyan hagyhattam ezt, nem találom még a választ. Anyu, a családom mindig nagyon szeretett, boldog voltam, mégis úgy éreztem magam, mint egy kismadár, aki kalitkában van, és szabadulni akartam" – kezdte a lapnak Fanni.

"Nem voltak barátaim, akik akkor azt mondták volna, hogy hülyeséget csinálok, sőt akik beszéltek hozzám, azt mondták, hogy ez így jó. Anyu sokszor keresett, több nyilatkozatot is adott, hogy szeretne velem kapcsolatba lépni, de nem is olvastam el a cikkeket" – folytatta a modell, aki annak idején a testvérével és a nagyszüleivel is megszakította a kapcsolatot.

Weisz Fanni és édesanyja Forrás: Facebook/Weisz Fanni, TV2

Végül nagyjából egy éve írt az édesanyjának, hogy szeretné meglátogatni: nagyon izgult, de egyből egymás karjaiba borultak. "Amikor írt, akkor sem mertem beleélni magam, hogy tényleg eljön. Azt az érzést nem is lehet elmondani, amikor ott állt az ajtóban... Megöleltem, és tudtam, hogy soha többé nem engedem el" – emlékezett vissza Ágnes.

"Helyre kell hoznom mindent, amit elrontottam. Sok évet kell bepótolnunk, szeretném elvinni a családomat mindenhova, utazni, világot látni, jóvá akarom tenni a történteket. Magamra még mindig haragszom" – árulta el Fanni.