Rémisztő dolgok történnek a horrorsorozat gyilkos házában - a tulajdonos szerint

American Horror Story
A scene from the pilot episode of AMERICAN HORROR STORY.
Vágólapra másolva!
Az Amerikai Horror Story első évadjában látott gyilkos ház a valóságban is különös hely lehet, legalábbis azok alapján, amiket a tulajdonos mesélt.
Vágólapra másolva!

A halloweeni hétvégére a tulajdonosok megnyitják az Amerikai Horror Story-ból ismert házat, pár szerencsés rajongó a valóságban is megnézheti tehát, hogy hol játszódott a horrorsorozat első szezonja.

A "gyilkos ház" az Amerikai Horror Storyban Forrás: FX

Talán még különös, természetfeletti jelenségeket is tapasztalhatnak, legalábbis ha hinni lehet annak, amit az egyik tulajdonos, Angela Oakenfold mesélt a TooFab magazinnak. A nő szerint ugyanis a házban valóban vannak szellemek: már rögtön az odaköltözésük után, az első éjszakán többször is óriási robajt hallottak a földszintről, még a rendőrséget is kihívták – de nem találtak semmit, az összes ajtó és ablak zárva volt.

Később az Amerikai Horror Story-ban is komoly szerepet kapott pincében történtek különös dolgok, egy egyedül dolgozó munkáshoz hirtelen hozzáért valami, egy másik munkás pedig nem is vállalta, hogy a pincében szereljen, azt mondta, "valami gonosz van odalent".

Egy alkalommal Oakenfold férjét, dr. Ernst von Schwarzhot is megérintette valami a vállánál, aztán egy árnyékszerű folt úszott el előtte. A házaspár hároméves gyereke is sokszor hosszan nézett mások számára láthatatlan dolgokra, beszélt is hozzájuk – míg más látogatók egy kislányt hallottak sírni, vagy épp egy komornyikot láttak a lépcsőn, ahogy néha az előző tulajdonos lánya is.

A ház, az Alfred Rosenheim Mansion egyébként Los Angeles történelmi épülete: egy ideig apácazárdaként működött, ahol ördögűzést is végrehajtottak, de más sorozatokban, többek között az X-akták-ban és a Buffy, a vámpírok rémé-ben is megjelent.