Magánnyomozókat fogadott Körtvélyessy Zsolt

Megtörten nyilatkozott Körtvélyessy elhunyt feleségéről: "Ő volt a mindenem"  - Videó Zsolt
Vágólapra másolva!
Körtvélyessy Zsolt lakásának kifosztói mindent vittek, ami mozdítható volt. A színésznek nincs energiája évekig bíróságra járni, ezért nem tett feljelentést, hanem magánnyomozókat fogadott.
Vágólapra másolva!

Nagyon nehéz időszakot élt át Körtvélyessy Zsolt. 45 évnyi házasság után, karácsony előtt vesztette el feleségét, Egerszegi Juditot. A színésznő mindössze öt hét alatt halt bele a koronavírusba. A gyászoló színész otthonába ráadásul ismeretlenek törtek be, amíg ő a lányánál és vejénél, L.L. Juniornál karácsonyozott.

"Ma már látom, hogy hol hibáztam a történetben. Pár nappal az eset előtt volt lomtalanítás a környéken, és én beengedtem a házba idegen alakokat, akik így alaposan körülnézhettek. Elvitték a pénzgyűjteményemet, melyek között ritka arany és ezüst érmék is voltak, festményeket, porcelánokat, tárgyakat, melyeket évtizedeken át gyűjtögettem, és melyekhez emlékek fűznek. Elvitték azt a totemoszlopot is, amit Cseh Tamástól kaptam, amely számomra felbecsülhetetlen értékű' - mesélte a Borsnak.

Forrás: TV2

De természetesen nem hagyom, hogy ezek a tolvajok nyugodtan aludjanak, és azt higgyék, hogy megúszták. Magánnyomozókat fogadtam, hogy ők eredjenek a nyomukba. Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül meg is lesznek, mert sejthető, hogy merre kell keresni őket. Nekem az is elég, ha szépen visszahordanak mindent, amit elvittek. Hívő ember vagyok, a büntetésüket úgyis meg fogják majd kapni a Jósistentől" . tette hozzá.