14 év után válik egy színész, amit a felesége csak az újságból tudott meg

Path2Parenthood - Illuminations LA 2016 GettyImageRank2 People Full Length USA California Beverly Hills - California Two People Photography Four Seasons Hotel Alice Evans Ioan Gruffudd Arts Culture and Entertainment Celebrities PersonalityComplete FeedRou
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 15: Actors Ioan Gruffudd and Alice Evans arrive at Path2Parenthood - Illuminations LA 2016 at The Four Seasons Hotel on April 15, 2016 in Beverly Hills, California. Rich Polk/Getty Images for Path2Parenthood /AFP (Photo by Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
14 év házasság után beadta a válókeresetet Ioan Gruffudd, szintén színész felesége, Alice Evans azonban nem teljesen érti a szakítás okát – sőt férje szándékáról is csak a sajtóból értesült.
Vágólapra másolva!

Válik a Fantasztikus négyes színésze, Ioan Gruffudd és a Vámpírnaplók színésznője, Alice Evans, akik 2007-ben házasodtak össze, két gyerekük, egy tizenegy és egy hétéves lányuk van.

Ioan Gruffudd és Alice Evans Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Rich Polk

Evans nagyjából egy hónapja, egy azóta már törölt bejegyzésben közölte a Twitteren, hogy a férje úgy döntött, elhagyja a családját, amit ő és a lányaik szomorúan és zavarodottan fogadtak. "Nem kaptunk semmi indoklást azon kívül, hogy már nem szeret engem" – írta akkor a színésznő.

Evans február elején aztán az Instagramra is kitett egy posztot, abban arról írt, hogy ő még mindig szereti a férjét, és szeretné rendbe hozni a dolgokat, de Gruffudd fejében mintha megváltozott volna valami, amivel nem tud mit kezdeni:

A színésznő ugyanitt a válókereset beadásáról is kitett most egy cikkrészletet, ami alapján úgy tűnik, csak a sajtóból értesült az egészről, a férje nem is közölte vele, hogy mi a terve: