TEK-esek vették őrizetbe a férfit, aki kivégzéssel fenyegette Szegedi Fecsót és barátnőjét

Szegedi Fecsó
Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették Mandula Ádámot, aki életveszélyesen megfenyegette Szegedi Fecsót és kedvesét, Beát. Az Aranypart egykori játékosát a Terrorelhárítási Központ emberei vették őrizetbe - írja a Blikk. A férfi korábban többször bántotta egykori párját, Beát. 
Vágólapra másolva!

Azt írja a lap, hogy a pár azok után tett feljelentést a rendőrségen, hogy Mandula Instagram-posztjaiban élőben tett rémisztő kijelentéseket. A férfi videóiban fegyver, illetve kábítószernek tűnő por látszik, amikről előszeretettel posztolt a közösségi médiában. A férfit 72 órára őrizetbe helyezték, jelenleg távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhet. Fecsó párja, Bea nagyon meg van rémülve a férfitól, akit ugyan már több mint két és fél éve otthagyott, de négyéves közös gyermekük, Medox miatt még mindig tartania kell a kapcsolatot egykori párjával.

– mondta a Blikknek Bea, aki nemcsak rendőrségi feljelentést tett, de a gyámhatóságnál és a gyermekvédelemnél is eljárást indított a férfi ellen kiskorú veszélyeztetése miatt.

– mondta el a modell, akinek az exe még az amerikai börtönöket is megjárta botrányos viselkedése miatt.

Szegedi Fecsó és barátnője Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

– mondta a Blikknek adott interjújában Szegedi Fecsó, akit egyszer csak fenyegetni kezdett Mandula Ádám.

– Fecsó, aki párjával és egy pendrive-val ment be a rendőrségre feljelenést tenni.

– mondta az üzletember. A pár ügyvédjén keresztül távolságtartást is kért a bíróságon.

A Blikk megszólaltatta az őrizetbe vett Mandula Ádámot is, aki nem tartja jogosnak a 72 órás őrizetet, de azt mondta, hogy legalább volt ideje gondolkodni a dolgokról. Nem gondolta komolyan a fenyegetést, csak hirtelen felindulásból tette - mondta el a lapnak.