Volt barátja halálosan megfenyegette, rettegésben tartja Fecsó párját

Szegedi Fecsó
Vágólapra másolva!
Halálos fenyegetések, feljelentés, távolságtartási végzés. Szegedi Fecsó Bea élete pokollá változott, mióta a modell előző kapcsolata, négyéves fiúk édesapja, M. Ádám a közösségi médián keresztül igyekszik megfélemlíteni és lejáratni a családot.
Vágólapra másolva!

"Ez megy egy éve, és annyira el vagyok fáradva! Rémesen megvisel lelkileg, napok óta gyomorgörccsel ébredek, de Fecsó mellettem áll, és végig szeretném csinálni. Remélem, pont kerül az ügy végére, és Ádám megkapja a büntetését. Szeretném nyugodtan felnevelni a fiamat" - mondta Bea a Borsnak.

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Már korábban is a hatóság segítségét kellett kérnie volt párja agresszivitása miatt. "Fenyegetett, ahogy a barátaimat is. Akkor fel is jelentettem, de bocsánatot kért, és megígérte, hogy megváltozik. Megsajnáltam, megbíztam benne, és visszavontam a feljelentést. Egy ideig nem is volt probléma, egészen addig, amíg össze nem jött a mostani barátnőjével" - részletezte.

"Én jól vagyok, tudom kezelni a helyzetet, de Beát érzékenyen érinti. Attól fél, hogy valami rossz történik, de szerencsére itt vagyok mellette, segítek, fogom a kezét. Nem hagyom, hogy bárki fenyegesse a családomat" - mondta a történtekről Fecsó.