Egy szakításról szól A Dal közönségkedvencének új szerzeménye

NYÁR 21, Bari Laci
Vágólapra másolva!
A Féltelek című nagy ívű ballada után dinamikusabb nyári dallal örvendeztette meg rajongóit Bari Laci. Az énekes elárulta, egy szakítás feldolgozásáról szól a Messzire mennék, amelyhez klip is forgott. A Dal 2021 közönségkedvenc énekese azt is bevallotta, miért változtatta meg életét a Duna Televízió dalválasztó show-ja.
Vágólapra másolva!

A Dal 2021 egyik nagy kedvence Bari Laci volt, aki Féltelek című dalával hétről hétre egyaránt elkápráztatta a nézőket és a zsűrit, végül a legjobb négy produkció előadója közé került. Az énekes az M2 Petőfi TV Én Vagyok Itt! stúdiójában elárulta Somossy Barbarának, milyen nagy hatással volt életére a műsor. „Felnőttként nagy közönség előtt itt sikerült igazából bemutatkoznom, merem azt gondolni, hogy A Dal megváltoztatta az életemet" – mondta Bari Laci.

Forrás: Ökrös Levente

Legújabb dalát a Duna Televízió NYÁR21 műsorában elő is adta, a dinamikusabb hangzás kapcsán pedig Novodomszky Évának és Fodor Imrének azt is elmesélte, miről szól az újdonság. „A Dalban megismert Féltelek nagy ívű balladája után, most ez egy pörgősebb dal lett. Érdekes kombinációja a bulis motívumoknak és a tőlem megszokott líraibb hangzásnak. A szerzeményt saját élmény ihlette, egy szakítás feldolgozásáról, illetve az ezt követő időszakról szól" – mondta Bari Laci. Hozzátette:

mert így mindig őszinte és szívből jövő zenékkel állhatok a közönség elé". Az énekes azt is elárulta, számíthatnak tőle még meglepetésekre.

Mindkét beszélgetés újranézhető! Az Én Vagyok Itt! című műsor interjúját, benne az énekes új klipjével, IDE kattintva lehet megnézni. A révfülöpi mólón előadott dalt, valamint a NYÁR 21 szerda délelőtti beszélgetését pedig IDE kattintva lehet elérni.